Over ons

Ik ben Dieuwertje van der Linden, in 2013 gestart met ontwerpbureau Do. Ik ben strategisch designer en werk samen met de opdrachtgever aan strategische design projecten. Samen gaan we op zoek naar de kern van de organisatie of het project om deze daarna te vertalen naar ontwerp. Daar waar nodig schakel ik partners in om het totaalontwerp passend te maken.

Ik werk voor innovatieve managing directors, ondernemers en marketeers die organisatiegroei willen stimuleren. Ik ben een strategisch design partner die helpt bij het bouwen van een merk dat deze groeidoelen mogelijk maakt.

Met mijn achtergrond als ontwerper en marketeer heb ik een logische manier van denken en een diepgaande aanpak die aansluit bij innovatieve denkers. Ik heb een ontwerpende denkwijze en een totaalbeeld van het ontwerpproces.

Heb jij behoefte aan een strategisch partner in design die jou écht begrijpt? Neem dan contact met me op voor een kennismaking: mail(at)dieuwertjeontwerpt.nl

Do. is gevestigd in Almere, maar we werken voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Het strategische designproces

Elke opdracht en opdrachtgever is uniek. Er zijn een aantal stappen die ik doorloop in het proces, maar die worden altijd aangepast aan de opdracht. Het proces bespreek ik graag met je tijdens een kennismakingsgesprek.

Neem altijd de tijd om een strategisch designproces te doorlopen. Ga uit van minimaal drie maanden en dat je eigen tijd moet investeren om mee te kunnen werken aan het onderzoek. De doorlooptijd is altijd afhankelijk van meerdere factoren: de grootte van de opdracht, de omvang van de organisatie en het aantal personen dat betrokken moet worden bij het proces en de goedkeuring van de designs. Ook dit bespreek ik graag met je in het kennismakingsgesprek.

Meer over:
Het nut van strategie in design
Branding
Wanneer betrek je de designer in het proces?

Momenteel werkzaam voor:

Holland High Tech, S.old, IVBN, Het Mineraal, Klankwever producties, Intodrives, Burgman BV, The Future

Eerder opgeleverde projecten voor:

Clason tekst en redactie, NXT Media, Barbara Zijta, Studio Zep, Huyg BV, TEDxAlmere, Gaston Schul, Gladys Daniel, Jobfit, OBS de Ontdekking Almere, STENIM, BZW, Thaeles, Marketing Matters, Stichting Print, HOME TOWN, Tellus Consultancy & Development, OBS de Pioniers Amstelveen, SBO de Schakel Amstelveen, OBS de Zilvermeeuw Lisserbroek, de Paulusschool Abcoude