Over ons

Ik ben Dieuwertje van der Linden, in 2013 gestart met ontwerpbureau Do. Ik ben strategisch designer en werk samen met de opdrachtgever aan strategische design projecten. Samen gaan we op zoek naar de kern van de organisatie of het project om deze daarna te vertalen naar ontwerp. Daar waar nodig schakel ik partners in om het totaalontwerp passend te maken.

Ik werk voor innovatieve managing directors, ondernemers en marketeers die organisatiegroei willen stimuleren. Ik ben een strategisch design partner die helpt bij het bouwen van een merk dat deze groeidoelen mogelijk maakt.

Met mijn achtergrond als ontwerper en marketeer heb ik een logische manier van denken en een diepgaande aanpak die aansluit bij innovatieve denkers. Ik heb een ontwerpende denkwijze en een totaalbeeld van het ontwerpproces.

Heb jij behoefte aan een strategisch partner in design die jou écht begrijpt? Neem dan contact met me op voor een kennismaking: mail(at)dieuwertjeontwerpt.nl

Momenteel werkzaam voor:

S.old, Intodrives, Holland High Tech, Burgman BV, The Future, Het Mineraal

Eerder opgeleverde projecten voor:

Clason tekst en redactie, NXT Media, Barbara Zijta, Studio Zep, Huyg BV, TEDxAlmere, Gaston Schul, Gladys Daniel, Jobfit, OBS de Ontdekking Almere, STENIM, BZW, Thaeles, Marketing Matters, Stichting Print, HOME TOWN, Tellus Consultancy & Development, OBS de Pioniers Amstelveen, SBO de Schakel Amstelveen, OBS de Zilvermeeuw Lisserbroek, de Paulusschool Abcoude